jonge moeder, herstellend van burn-out?

Zo adem je weer rust in je leven

Het is 7 uur in de ochtend, je bent er 3 keer uit geweest vannacht, en je hebt het gevoel dat je nauwelijks een oog hebt dichtgedaan. Maar de wekker gaat alweer. Je hoort de baby huilen en je denkt...

 • Hoe hou ik het vol vandaag? 
 • Ik moet straks nog een hele dag werken en ik ben nu al op!
 • Stop nou met huilen. Ik word gek!
 • Ik meld me ziek zodat ik kan slapen!

Terug naar ontspanning

Ik weet precies hoe het is. Ik ben zelf alleenstaande moeder geweest en ik had deze gevoelens regelmatig na weer een korte nacht. Wist ik toen maar wat ik nu weet! 

Als jij dit ook herkent dan heb ik iets wat jou gaat helpen. Namelijk drie verrassend eenvoudige en korte ademoefeningen die ervoor zorgen dat je in 1,5 minuut ontspant en weer rustig van binnen wordt. Het is heel simpel, iedereen kan het en het kost weinig tijd. 

Nu denk je misschien: ademen? Hoezo helpt dat?

Het is gek als je er bij stilstaat: we ademen allemaal, de hele dag door. Dit doen we automatisch en zonder erover na te hoeven denken. Toch ademen de meesten van ons verkeerd, veelal als gevolg van stress. We hebben dit vaak niet door en hebben geen idee dat de manier waarop we ademhalen van grote invloed is op onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid

Essentieel voor een goede ademhaling is de uitademing. 

Uitademen is loslaten, je leeg maken, ontladen, ontspannen. Hoe beter je uitademt, des te beter je inademing. De inademing volgt vanzelf en je lichaam wordt opnieuw gevuld met energie. 

testimonials

“Omdat onze hartslag en bloeddruk van nature toenemen als we inademen en afnemen als we uitademen, zorgt bewust langer uitademen voor verlaging van je hartslag en van de stressreactie van je lichaam"  -  Dr. Emma Seppälä

Maar hoe doe ik dit?

Door volledig en bewust te leren ademen herstel je je natuurlijke ademhaling, met als gevolg: 

 • Je ontspant en daardoor laat je spanning en stress los
 • Je komt meer in contact met je lijf en met je emoties
 • Je buik wordt een rustige en veilige plek
 • Je hart gaat meer open voor jezelf en de wereld
 • Je hoofd is rustiger en meer verbonden met je hart en buik
 • Je ervaart meer ruimte voor jou. Je (her)ontdekt wie je bent en wat jij belangrijk vindt 
 • Je creëert een stevige basis om jouw leven te leiden als blije moeder 

Je komt letterlijk weer op adem

Vind je rust

En geniet weer volledig van je moederschap

Ontdek hoe je weer ontspannen kunt omgaan met jouw huilende baby terwijl je Nu naar je werk moet. En hoe je ontspant op alle andere stressvolle momenten in je drukke dag.

Wat kun je bereiken:

 • Volledige ontspanning in slechts 1,5 minuut
 • Een oefening voor elk moment van de dag
 • Overal & altijd toegankelijk via computer, tablet of telefoon
moeder met kind

Wil je ook meer rust ervaren?

Profiteer NU gratis van deze 3 verrassend eenvoudige, korte maar zeer effectieve ademoefeningen. Vul onderstaande velden in en ontvang direct toegang.

*Na aanmelden hou je levenslang toegang tot deze waardevolle video instructies. Je ontvangt periodiek waardevolle persoonlijke info van mij welke je kan helpen in je proces naar ontspanning & rust in je leven. Je kan je op elk moment hiervan afmelden. Zie mijn privacyverklaring

testimonials

“Als ik moeite heb met inslapen doe ik de oefeningen die ik van jou heb geleerd en dan slaap ik als een roos."  - Dat zei Judith, een dankbare klant!

"Ik heb het echt als een cadeau ervaren om bij Ellen meerdere ademsessies te doen. Ik voel me nu lichter en vrijer." - De woorden van Dominique, een tevreden klant.

testimonials

Wie is Ellen de Kort?

Mijn loopbaan begon ik als verpleegkundige op een afdeling verloskunde.

Na een opleiding tot coach gevolgd te hebben en jarenlang als loopbaancoach gewerkt te hebben, ging ik een opleiding voor stemcoach en later voor ademcoach doen. 

Dit voelde als thuiskomen! Alles wat ik in het verleden heb geleerd en gedaan is bij elkaar gekomen. Van ademsessies begeleiden word ik gelukkig!