Rust in je leven

Jonge moeder, herstellend van burn-out? Met deze 3 gratis video oefeningen adem je weer rust in je leven

Ontdek hoe je weer ontspannen kunt omgaan met jouw huilende baby terwijl je Nu naar je werk moet. En hoe je ontspant op alle andere stressvolle momenten in je drukke dag.

Ademen is leven

De adem is de essentie van ons bestaan. Onze ademhaling reageert op alles wat wij in het dagelijks leven meemaken.

Door bewust te ademen komen we gemakkelijker in contact met onszelf. En daarmee ontstaat er ook meer verbinding met hoe we ons voelen.Als ademcoach leer ik je om bewust een goed adempatroon te ontwikkelen.Dit doe ik middels een Transformational breath. Dit is een krachtige en zelfhelende ademtechniek.Hierdoor zul jij weer alle aandacht en liefde kunnen geven aan jezelf en alle fijne mensen om je heen.

Ervaar de kracht van jouw Stem

Leer je stem te gebruiken om anderen te laten horen wie jij werkelijk bent en om uit te drukken wat je van binnen voelt.

Jouw stem staat altijd centraal. Op een ontspannen manier help ik je je stemgebruik te verbeteren. Samen zoeken we de juiste balans tussen de kracht van je stem en de ontspanning in je lichaam. Zo kun je met meer overtuiging en expressie jouw verhaal vertellen en je stem laten horen.

Balans maakt het leven ontspannen

Als hoofd, hart en buik in balans zijn leef je vanuit verbinding met jezelf en anderen

Met behulp van coachgesprekken, opstellingen, adem en stem coaching gaan we samen de balans hoofd, hart en buik herstellen. Zo kun je meer vanuit verbinding met jezelf en anderen leven.