Over mij

Mijn kernwaarden zijn rust, vertrouwen, positief, inlevend, helder, evenwichtig & humor

Over mij

Mijn kernwaarden zijn rust, vertrouwen, positief, inlevend, helder, evenwichtig & humor

Mijn naam is Ellen de Kort

Mijn loopbaan begon ik als verpleegkundige op een afdeling verloskunde. Daar was ik al druk bezig met vrouwen begeleiden tijdens de bevalling, door middel van ademen en zuchten. Ik werd zelf moeder en deed vooral yoga om goed te kunnen ademen.

Zingen is mijn passie, dat doe ik al mijn hele leven. Maar zonder de juiste ademsteun is het niet mogelijk om de emotie van de muziek te voelen en over te brengen aan anderen. Vandaar dat ik de juiste ademhaling tijdens het zingen heb geleerd.

Na een opleiding tot coach gevolgd te hebben en jarenlang als coach gewerkt te hebben, wilde ik mij nog verder ontwikkelen en specialiseren. Dat werd een opleiding voor stemcoach en later voor ademcoach.

Dit voelde als thuiskomen! Alles wat ik in het verleden heb geleerd en gedaan is bij elkaar gekomen. Van ademsessies begeleiden word ik gelukkig!

Zullen we Kennismaken?

moeder met kind

Wil jij ook meer rust ervaren? Profiteer NU gratis van 3 verrassend eenvoudige, korte maar zeer effectieve ademoefeningen
Lees meer...

hart

Wil jij minder stress en meer genieten? Boek dan een kosteloos en vrijblijvend gesprek met mij.
Maak direct een afspraak

testimonials

“Als ik moeite heb met inslapen doe ik de oefeningen die ik van jou heb geleerd en dan slaap ik als een roos."  - Dat zei Judith, een dankbare klant!

"Een echte ontdekkingsreis draait niet om het ontdekken van nieuwe landschappen, maar om het hebben van nieuwe ogen." Marcel Proust (Franse schrijver: 1871 – 1922)
testimonials